|
cz warto się ubezpieczać przed wyjazdem? |
| Autor |
Wiadomość |
cinka
Świerzak
|
Wysłany: 1970-01-01, 01:00 cz warto się ubezpieczać przed wyjazdem?
|
|
|
czy jest sens wykupowania dodatkowego ubezpieczenia na wyjazd? zastanawiam się wlasnie bo wyjezdzam niedlugo na wakacje. poradzcie cos? |
|
|
|
 |
Zbyszek_k
Świerzak

|
Wysłany: 1970-01-01, 01:00
|
|
|
| Ale o jakie konkretnie ubezpieczenie "dodatkowe" Ci chodzi ? Jakieś już masz? Więcej informacji :) |
_________________ Bracia Wachowski twórcy Matrixa nieprzypadkowo mieli polskie korzenie. Podejrzewam że na pomysł filmu wpadli w czasie załatwiania formalności w ZUSie. |
|
|
|
 |
Dama
Świerzak

|
|
|
|
Jasne, że się opłaca :) Im więcej tym lepiej :) Pamiętaj |
_________________ Wyszperane w pamiętniku studenta: "Kiedy zacząłem odkurzać pokój roztocza ze zdziwienia umarły." |
|
|
|
 |
ence_pence
Świerzak

|
|
|
|
| Ubezpieczaj sie. To dla Ciebie potem kasa będzie za wypadek... |
_________________ Śmiech przez łzy – rezultat wrzucenia granatu gazowego do pokoju kółka miłośników marychy. |
|
|
|
 |
zenek50
Świerzak
|
Wysłany: 2010-07-26, 11:37
|
|
|
| Ja słyszałem, że jak się wyjeżdża do innego kraju to trzeba mieć niezbędne ubezpieczenie zdrowotne w razie zachorowania nawet takiego zwykłego trzeba by było płacić za lekarza. Jakie jeszcze warto jest nabyć tego nie wiem. |
|
|
|
 |
gabi
Świerzak
|
|
|
|
 |
lemonada
Świerzak
|
Wysłany: 2010-08-02, 13:03
|
|
|
| Warto także nabyć ubezpieczenie bagażu oraz ubezpieczenie na wypadek odwołania podróży. Bo niestety koszty nie zostaną nam w całości zwrócone. |
|
|
|
 |
Karolek
Świerzak

|
Wysłany: 2010-08-04, 23:43
|
|
|
| Najlepiej to wziąć pełen pakiet ubezpieczenia jakie oferuje Nam dana firma. Lepiej mieć niż potem żałować. |
_________________ jakby człowiek spadł z ruchomych schodów jadących do góry, to czy jest możliwe, ze spadałby non-stop? |
|
|
|
 |
sonny
Świerzak
|
Wysłany: 2010-08-05, 10:22
|
|
|
| Dokładnie. Bierz wszystko co dają bo zawsze się może przydać. |
|
|
|
 |
bobek
Świerzak

|
Wysłany: 2010-08-08, 23:24
|
|
|
Zawsze bierz pełen pakiet. Bo nigdy nie wiadomo co Cię spotka. Może spotkasz murzyna, który Ci podrzuci narkotyki ? A może coś Ci się stanie. I co wtedy ? |
_________________ Wiesz, ja bym się tam mojej żony nawet nie bał, ale ona mnie straszy, że mi baterie z pilota zabierze... |
|
|
|
 |
nucy
Coś Tam Wie nucy

|
Wysłany: 2010-08-24, 00:04
|
|
|
| Zdecydowanie tak bo nigdy nie wiadomo co może się wydarzyć podczas wakacji |
_________________ Daj PUNKT jeżeli pomogłem
 |
|
|
|
 |
Dama
Świerzak

|
Wysłany: 2010-09-03, 00:50
|
|
|
| I co Cinka ? Wybrałaś coś ? Podziel się wrażeniami :) |
_________________ Wyszperane w pamiętniku studenta: "Kiedy zacząłem odkurzać pokój roztocza ze zdziwienia umarły." |
|
|
|
 |
|
|